Detaylar, Kurgu ve kadın günlük şık ayakkabı

Wiki Article

FLO satıcısına özel 1000 TL ve üzeri muamelelerinizde ve satıcılarımızın farklı sepet tutarlarına bakarak KARGO Karşılıksız.

Onaylanmış markaların resmi vandözlarının satıma sunduğu, ilişkin markanın ürünlerine “Salahiyettar Satıcı” rozeti verilir.

Taba rengi ceket kadar tabayla uyumlu renkler arasından seçilen 3 nitelik kombinleri ile henüz asil ve cool kombinler yapabilirsiniz.

FLO vandözsına özel 1000 TL ve üzeri verişlerinizde ve vandözlarımızın farklı sepet tutarlarına göre KARGO Meccanen.

Kadın topuklu bot, kullanma meydanına ve zevke için farklı modellerde üretilir. Geniş sistem çeşitliliği arasından kadınlar, ihtiyaca yaraşıklı botu yeğleme ederek kullanır. Bu yüzden genel olarak topuklu bot modelleri şu şekilde sıralanabilir:

FLO vandözsına özel 1000 TL ve üzeri muamelelerinizde ve vandözlarımızın farklı sepet tutarlarına için KARGO Meccanen.

FLO vandözsına özel 1000 TL ve üzeri işlerinizde ve vandözlarımızın farklı sepet tutarlarına bakılırsa KARGO Caba.

Türkiye’de yahut uluslararası olarak yüce bilinirliğe mevla markaların resmi satıcılarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Türkiye’de yahut uluslararası olarak erdemli bilinirliğe ehil markaların resmi satıcılarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının beya sunmuş olduğu, müteallik markanın ürünlerine “Yetkili Satıcı” rozeti verilir.

Boş bir kağıdı yere kucak, tabanğınızı üstüne koyduktan sonrasında bir tür sayeı ile şekildeki üzere kıç baş parmağınızın hizasından ve topuk uç hizanızdan stabil şekilde çruhsat.

FLO satıcısına özel 1000 TL taba bot kombin ve üzeri işlerinizde ve satıcılarımızın farklı sepet tutarlarına nazaran KARGO Meccani.

Tabanın en çok düzen sağlamladığı renklerden biri, hardal zerrinsıdır. İki renk de hafif ve sıcak tonuyla nostalji yaratmasının tarafı gün, ortama modernlik de katar.

Çorap bot: Bilek kısmının çorap şeklinde tasarlandığı bir modeldir. Spor tarzına akla yatkın olan bu modellerin topukları ekseriyetle sözındır. Bu yüzden rahatlığı ön planda tutanların tercih edeceği botlar ortada yer kızılır.

Report this wiki page